bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

Idén is két kategóriában díjazták a KöBE-t

( kiadva: 2021-11-09 )  

2021-ben a KöBE ismételten mind a fogyasztói, mind a munkáltatói kategóriában elismerésben részesült a MagyarBrands által kiírt pályázaton.


A szakmai zsűri azokat a magyar pályázókat díjazza, melyek eredményes működésük mellett a márkaépítés területén is kiemelkedő eredményeket érnek el.
 

A KöBE 11. alkalommal nyerte el a ’Kiváló Fogyasztói Márka’, és 4. alkalommal – a kategória megalapítása óta minden évben – a ’Kiváló Munkáltatói Márka’ díjakat.
 

Az elmúlt időszakban a cégek a kialakult járványhelyzet miatt soha nem látott nehézségekkel és döntési helyzetekkel találták szembe magukat. A Vezetőség az adott kereteken belül igyekezett megtalálni azokat a lehetőségeket és megoldásokat, melyek a fizikai távolság ellenére hozzásegíthettek a munkahelyi közösségünk további erősítéséhez, valamint ezzel párhuzamosan a magasszintű és biztonságos ügyfélkiszolgáláshoz.
 

Így született meg többek között az az elhatározás, hogy - bár a KöBE alapításának 25. évfordulója díszes rendezvényt kívánt volna meg - a Vezetőség mindenki biztonsága érdekében újszerű megoldást talált az ünneplésre. Egy kisfilm keretein belül emlékeztünk vissza az alapításra, valamint áttekintettük az Egyesület értékeit, működésének legfontosabb alapköveit.
 

Természetesen az Ügyfelek sem maradhatnak ki az ünneplésből, ezért a filmet az ő számukra is elérhetővé tettük.
 

A KöBE-nél az Ügyfelek, valamint a Munkavállalók elégedettsége és jólléte ugyanúgy fontos – ez az elv már hosszú évek óta a vállalati kultúra szerves része. Ma már egyértelmű, hogy az Ügyfeleket nem lehet kizárólag alacsony díjakkal megtartani, miként a Munkavállalók részére sem elegendő csupán versenyképes juttatási csomagot kínálni. A kapott díjak jól mutatják, hogy a KöBE sikeresen néz szembe a gyorsan megjelenő és változó kihívásokkal mind az Ügyfélkiszolgálás, mind a munkáltatói márka területén.
 

Az elismerések méltó kiegészítését képezik a KöBE jubileumi 25. évfordulójának megünneplésének. Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy az elkövetkező 25 évnek is hasonló célokkal és elszántsággal indulunk neki.