Baleset megelőzés, amiért mi fizetünk!

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt leendő Ügyfelünk!


Ön a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Tudatos Vezetői Klubjának nyitóoldalát olvassa.

Biztosítónk azzal a céllal alakította meg a Tudatos Vezetők Klubját – illetve a célból üzemelteti átmenetileg még jelen weboldalon - hogy évente tizenkétszer, minden hónapban legalább egyszer, gondolkodásra késztesse azokat a gépjárművezetőket, akik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a KÖBE-nél kötötték meg és vállalták, hogy részt vesznek Tudatos Vezető programunkban.

Szeretnénk azonban most Önöket arról tájékoztatni, hogy Tudatos Vezető Klubunk szakmai anyagait hamarosan a közelmúltban elindult KÖBE Ügyfélportálba integráljuk, így a klubtagok a jövőben egy felületen kezelhetik szerződéseiket és tölthetik ki a havi kérdőívet is. A tesztek ugyan még jelen, régi portálról is elérhetőek, de új ügyfeleink már csak az ügyfélportálon keresztül, a www.kobe.hu/ugyfelportal linken tudnak regisztrálni mind az ügyfélkapura, mind magába a klubba.

Bízunk benne, hogy a felhasználóbarát, új felület elnyeri majd klubtagjaink tetszését, és a továbbiakban ott megosztott, a balesetek alapján készült elemzések, baleseti statisztikák, baleset megelőzéssel kapcsolatos tesztek hozzájárulnak ahhoz, hogy olvasóink tudatosabb, tapasztaltabb vezetővé váljanak.

„Közlekedjünk füstmentesen!” – rajzpályázat bicikliért
Talán már Neked is feltűnt óvodába vagy iskolába menet, hogy egy-egy autó vagy busz nagy füstfelhőt maga után hagyva indul el. Sajnos az a füst nem csak kellemetlen szagú, de számos olyan anyagot tartalmaz, ami károsítja a környezetünket, rosszat tesz az állatoknak és a növényeknek egyaránt – na meg persze nekünk is. Képzeljünk most el egy olyan világot, ahol nincsenek pöfékelő járművek, az autók, buszok és minden egyéb közlekedési eszköz oly módon közlekedik, ami nem károsítja a levegőt!

Szélmalom az autó tetején? Egy busz, amit pillangók visznek a szárnyukon? Engedd el bátran a fantáziád, rajzold le, Te hogyan képzelsz el egy izgalmas, ugyanakkor biztonságos füstmentes közlekedési eszközt! Természetesen jöhetnek rajzok már létező környezetbarát járművekről is, mint amilyen a bicikli vagy a roller!

Szeptembertől fokozott figyelem szükséges a gyermek intézmények közelében
Iskolakezdéskor a gyerekekre az átlagosnál is nagyobb veszélyek jelentkeznek közúti közlekedésük során. A vakációról visszatérő, felszabadult gyerekek veszélyérzete ilyenkor kisebb az átlagosnál, a belterületi utak hirtelen zsúfolttá válása pedig tovább fokozza a veszélyeket.

KöBE közlekedésbiztonsági gyerektábor a „Mosolygóknak”
A magyar tulajdonú egyesületi vagyonbiztosító a nyáron hátrányos helyzetű kisiskolásoknak szervezett közlekedésbiztonsági napot, amely keretében a – Kresz suli támogatásával –játékos feladatokkal fejlesztették a kicsik közlekedési ismereteit. A KöBE vállalta, hogy a tábor egy napját – az utazás és étkeztetés átvállalásával együtt – a kisiskolásoknak saját helyszínen megszervezi, és olyan feladatokat biztosít számukra, amelyek nemcsak szórakoztatóak, de hasznosak is.
ajándék osztás csapat házi rajzverseny javítóban
Kérjük mindig csatolja be biztonsági övét, életet menthet.