Felhasználónév:
Jelszó:
Baleset megelőzés, amiért mi fizetünk!

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt leendő Ügyfelünk!


Ön a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Tudatos Vezetői Klubjának nyitóoldalát olvassa.

Biztosítónk azzal a céllal alakította meg a Tudatos Vezetők Klubját – illetve a célból üzemelteti átmenetileg még jelen weboldalon - hogy évente tizenkétszer, minden hónapban legalább egyszer, gondolkodásra késztesse azokat a gépjárművezetőket, akik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a KÖBE-nél kötötték meg és vállalták, hogy részt vesznek Tudatos Vezető programunkban.

Szeretnénk azonban most Önöket arról tájékoztatni, hogy Tudatos Vezető Klubunk szakmai anyagait hamarosan a közelmúltban elindult KÖBE Ügyfélportálba integráljuk, így a klubtagok a jövőben egy felületen kezelhetik szerződéseiket és tölthetik ki a havi kérdőívet is. A tesztek ugyan még jelen, régi portálról is elérhetőek, de új ügyfeleink már csak az ügyfélportálon keresztül, a www.kobe.hu/ugyfelportal linken tudnak regisztrálni mind az ügyfélkapura, mind magába a klubba.

Bízunk benne, hogy a felhasználóbarát, új felület elnyeri majd klubtagjaink tetszését, és a továbbiakban ott megosztott, a balesetek alapján készült elemzések, baleseti statisztikák, baleset megelőzéssel kapcsolatos tesztek hozzájárulnak ahhoz, hogy olvasóink tudatosabb, tapasztaltabb vezetővé váljanak.

Ehhez szeretnénk kedvet csinálni Önöknek egy nyereményjátékkal is, amely keretében az áprilisi tesztkitöltők közt 50 db közlekedésbiztonsági ajándékcsomagot – benne Vezetéstechnika c. könyvet és KÖBE bögrét – sorsolunk ki. (A nyerteseket a regisztrációnál megadott e-mail címükön keresztül értesítjük májusban.)

„Így közlekedünk biztonságosan két keréken” rajzpályázat bicikliért - Kihirdettük az eredményeket
A KöBE, az egyszervolt.hu és a traff.hu szervezésében megvalósuló rajzpályázat nyertesei a héten átvették díjaikat. Az idén már 8. alkalommal, tanévnyitóval induló rajzpályázatunkra idén is rengeteg, közel 500 rajz érkezett összesen az ovisoktól és alsós sulisoktól, így a zsűri ez alkalommal is nehéz helyzetben volt a legszebb munkák kiválasztásakor.

A december 2-án, a KÖBE központi irodaházában tartott díjátadón a nyertesek a sportfelszerelések, játékok mellett – a médiatámogatók által biztosított – Traff Park és egyszervoltos könyveket, DVD-ket, iskolai felszereléseket vehettek át Jakab Judittól, a KöBE képviseletében és Bihariné Kun Erikától, a Traff mesekönyvek írójától. Ezt követően egy családias hangulatú beszélgetéssel és a Traff mesekönyvek dedikálásával zárult a nap. Örültünk neki, hogy a legtöbb egyéni díjazott részt tudott venni a rendezvényen, így a sok kis alkotónak személyesen adhattuk át a jól megérdemelt oklevelet és nyereményét.

Szeptembertől fokozott figyelem szükséges a gyermek intézmények közelében
Iskolakezdéskor a gyerekekre az átlagosnál is nagyobb veszélyek jelentkeznek közúti közlekedésük során. A vakációról visszatérő, felszabadult gyerekek veszélyérzete ilyenkor kisebb az átlagosnál, a belterületi utak hirtelen zsúfolttá válása pedig tovább fokozza a veszélyeket.

KöBE közlekedésbiztonsági gyerektábor a „Mosolygóknak”
A magyar tulajdonú egyesületi vagyonbiztosító a nyáron hátrányos helyzetű kisiskolásoknak szervezett közlekedésbiztonsági napot, amely keretében a – Kresz suli támogatásával –játékos feladatokkal fejlesztették a kicsik közlekedési ismereteit. A KöBE vállalta, hogy a tábor egy napját – az utazás és étkeztetés átvállalásával együtt – a kisiskolásoknak saját helyszínen megszervezi, és olyan feladatokat biztosít számukra, amelyek nemcsak szórakoztatóak, de hasznosak is.
ajándék osztás csapat házi rajzverseny javítóban
Kérjük mindig csatolja be biztonsági övét, életet menthet.