bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Állásajánlatok

A KÖBE egyik legnagyobb hozzáadott értékének tartja jól képzett munkatársait, akik magas színvonalú, elhivatott munkájukkal nap mint nap azon dolgoznak, hogy egyre növekvő elégedett ügyfélkörünk révén tovább öregbítsék az egyesület hírnevét. Tisztában vagyunk vele, hogy innovatív termékeink és versenyképes áraink csak egy része a KÖBE sikerének, ugyanilyen fontos az a szakértő, ügyfélorientált csapat, amely a biztosító mögött áll. Éppen ezért, kiemelt figyelmet szentelünk kollégáink kiválasztásának, folyamatos képzésüknek és munkájuk elismerésének. Nemcsak jól felszerelt, nyugodt légkörű munkahelyet, de versenyképes juttatási csomagot is biztosítunk kollégáink részére. Eredményes HR folyamatainkat igazolja a szervezeten belüli minimális fluktuáció, s az a közel 400 munkatárs, akik a KÖBE központi és kihelyezett irodáiban, illetve értékesítési hálózatában dolgozik országszerte.

Biztosítónk ajtaja hátrányos megkülönböztetés nélkül nyitva áll mindenki előtt, akik ugyanolyan lelkesedéssel és ügyfélorientált szemlélettel rendelkezik, mint mi. Amennyiben az alábbi pozíciók közül szimpatikus Önnek valamelyik, s úgy érzi, hogy tanulni vágyásával, pozitív hozzáállásával és szaktudásával hozzá tudna járulni a KÖBE további fejlődéséhez, várjuk önéletrajzát motivációs levél kíséretében az e-mail címre.


Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs

( kiadva: 2024-04-29 )  

A KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Telefonos ügyfélszolgálati munkatársat keres. Tovább

Függő biztosításközvetítő

( kiadva: 2024-04-29 )  

A KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület kiemelkedő jutalékkonstrukciókkal függő biztosításközvetítőt keres minden megyében biztosítási termékek értékesítésére. Tovább