bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes
Autójavító

A KÖBE autójavító egy ultramodern autójavító műhely, amely elsősorban fényező-, karosszérialakatos munkát végez, de javítást is vállal.

Az alapítás célja egy olyan egyedülálló szolgáltatás biztosítása volt, amely lehetővé teszi az ügyfelek teljes körű kiszolgálását, így az autójavító szolgáltatása kiterjed a kárügyintézés teljes folyamatára, a kárfelvételtől kezdve, a gépjármű teljes helyreállításáig. Így átvállaljuk ügyfeleinktől a teljes kárügyintézési eljárást, a javítási költség pénzügyi terhét, valamint ingyenes csereutóinkkal biztosítjuk azt, hogy a javítás teljes ideje alatt ügyfeleinknek az elszenvedett baleset miatt se kelljen nélkülözniük a gépjárművel való közlekedést, ne kelljen megváltoztatni napi megszokott életvitelüket.

A KÖBE autójavítója többet nyújt egy átlagos szerviznél ügyfelei számára: a károsult autósoknak csereautót biztosít, a KÖBE-tagok pedig kedvezményesen vehetik igénybe az autójavító műhely szolgáltatásait.

A javítóműhely magas színvonalú felszereltségét és technológiáját olyan partnerek biztosítják, mint például a nemzetközi szinten elismert Spanesi S.p.A. alkatrészgyártó.

A minőségi munkavégzést a technikai feltételeken túl, a munkatársak szakképzettsége, több éves szakmai tapasztalata garantálja.


Bővebben: ⇒ http://www.venyige3.hu/