bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Adatkezelési tájékoztató letöltése

DLT adatkezelési tájékoztató letöltése


Jogi nyilatkozat

Az alábbiakban tekintheti meg az oldallal kapcsolatos jogi ismereteket:

Tulajdonjog:

A teljes weboldal tartalma a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület - továbbiakban KÖBE - tulajdona, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel. A weboldalon található tartalmakat a felhasználó nem jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, illetve egyéb módon a közölni vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. Az előbbi feltételek értelmében a közölt tartalmak más helyen történő bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása saját szerzői jogi, szabadalmi és egyéb jogszabályokba ütközhet.


Felhasználási engedély:

A weboldalon található "KÖBE" márkanév bármely szöveges és képes formájú megjelenése védjegyoltalmat élvez. A KÖBE előzetes írásbeli engedélye nélkül ezek egyik formája sem használható fel, semmilyen célra és jogcímen. A jogellenes felhasználás a jogszabályokban foglalt következményeket vonhat maga után.


Változtatás joga:

A KÖBE fenntartja a weboldalon közölt bármely információ előzetes bejelentés nélküli módosításának, eltávolításának jogát. A KÖBE nem garantálja azt, illetve semmilyen formában nem nyújt biztosítékot arra, hogy a weboldalon közölt tartalom és információ naprakész legyen.

A KÖBE nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan, KÖBE -n kívül álló okból történő megváltoztatásáért.


Adatvédelem:

A KÖBE tájékoztatja a weboldal látogatóit és ügyfeleit, hogy a weboldalon néhány helyen információgyűjtés történik, szolgáltatás igénybevételének és egyéb adatközlésnek céljából.

A KÖBE a regisztrációs és egyéb információgyűjtő lapok kitöltésekor megadott személyes adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás és információkérés teljesítéséhez, illetve saját célú marketing tevékenységéhez piackutatás és a látogató, illetve ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adatok tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül harmadik fél részére nem adhatók át. Az adatok tulajdonosa a budapesti ügyfélszolgálati irodában kérheti személyes adatainak nyilvántartásból való törlését, a felhasználás céljának módosítását, illetve KÖBE által nyilvántartott adatairól történő általános tájékoztatást. A látogatás során keletkezett és összegyűjtött információ kizárólagos kezelője a KÖBE.


Hivatkozások:

A weboldalon hivatkozások találhatóak nem a KÖBE által üzemeltetett internetes oldalakra. A KÖBE nem felelős a nem általa üzemeltetett oldalak adatkezelési gyakorlatáért.


Biztonság:

A KÖBE minden előírt és szükséges intézkedést megtesz, hogy adatkezelési folyamatai során a személyes adatokat illetéktelenektől megvédje.


A felelősség kizárása:

Mivel az Internet nyílt, biztonságosnak és megbízhatónak nem tekinthető hálózat, a KÖBE semmilyen felelősséget nem vállal az elektronikus formában továbbított bármely tartalom, üzenet eltűnése, megsemmisülése, késedelmes megérkezése vagy egyéb hibája miatt.


Jogviták:

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. A felek vita esetén törekszenek a békés megyegyezésre. Amennyiben a felek békésen megegyezni nem tudnak, a Pesti Központi Kerületi, illetőleg a Fővárosi Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.


Visszaélés bejelentés:

A KöBE jelenlegi, volt vagy leendő munkavállalója vagy üzleti szolgáltató partnere megteheti bejelentését a visszaélés bejelentő rendszer tájékoztatójában rögzítettek alapján, melyet ide kattintva érhet el:
Tájékoztató letöltése