bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes
Óvjuk meg gyermekeinket a közlekedési balesetektől

A számunkra egyértelmű dolgok, másoknak gyakran az újdonság erejével hatnak. Így hát elkél a segítség, főleg ha azok a „mások”, a gyerekeink, akik éppen gyűjtik, értelmezik a világból, a világról érkező információkat. Nem könnyű feladat, különösen, ha a közlekedésről van szó.
Gyakran mondjuk, hogy a közlekedés veszélyes üzem. Olyan veszélyes üzem, amelyben gyermekeink elkerülhetetlenül, sokszor egyedül, felügyelet nélkül mozognak. Segítsünk nekik azzal, hogy közösen értelmezzük a veszélyeket és azok elkerülésének módjait.
A KöBE közlekedésbiztonsági e-bookja ehhez nyújt segítséget szülőknek, nagyszülőknek.
Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk.

Az e-book az alábbi linkről letölthető:

   Óvjuk meg gyermekeinket a közlekedési balesetektől

A figyelemfelhívó plakát a következő linkekről letölthető, amely segítségével akár e-mailben továbbítva, akár kinyomtatva a szülőkkel széles körben megosztható a kiadvánnyal kapcsolatos minden fontos tudnivaló:

A dokumentumban található rajzok a KöBE által kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatának nyertes munkái. Az alábbi két rajz a 2023-as pályázat győztes alkotása: Földi András óvodás, illetve Berencsi Marcell alsós általános iskolás kategóriában lettek első helyen díjazva.