bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

„Így közlekedünk vízen, levegőben!” – rajzpályázat bicikliért - Kihirdettük a nyerteseket

( kiadva: 2022-01-17 )  

Idén már 10. alkalommal került megrendezésre a már hagyományosnak mondható rajzpályázat, mely a KöBE, az egyszervolt.hu és a traff.hu szervezésében valósult meg.


Nagy örömmel láttuk, hogy a világban zajló események nem szegték a kicsik kedvét: összesen több mint 1000 rajz érkezett az ovisoktól és alsósoktól, így a zsűri ez alkalommal sem volt könnyű helyzetben a díjazottak kiválasztásakor.


Az eddigi évektől eltérően idén a kialakult vírushelyzet miatt, illetve mindenki biztonsága érdekében a személyes díjátadó sajnos elmarad, így a díjazottak számára postai úton érkezik meg a nyereményük. A sportszerek, sportfelszerelések és játékok mellett – a médiatámogatók által biztosított – Traff Park és egyszervoltos társasjátékok és könyvek is gazdára találtak.


Nyertesek

Az óvodás kategória dobogósai:

  1. Varga Patrik 6 éves
  2. Jakubács Boglárka 5 éves
  3. Hriazik Hanna 6 éves

A kisiskolás kategória dobogósai:

  1. Szabó Léna 8 éves
  2. Balogh Borbála Liliána 9 éves
  3. Horváth Csenge 8 éves

Traff különdíjas: Dávid Csenge 9 éves

Egyszervolt.hu különdíjas: Makói Óvoda Hétszínvirág Csoport

KöBE óvodás különdíj: Polgár Péter 5 éves

KöBE iskolás különdíj: Abért Szabolcs 4. osztályos


A legtöbb alkotást a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI, valamint a Kerekegyházi Bóbita Óvoda küldte be a pályázatra. Az ajándékcsomagokat az intézmények számára szintén postán juttatjuk el.


Ezúton köszönjük a résztvevőknek a sok munkát, lelkesedést és ötleteket, amellyel együtt elősegíthettük, hogy a közlekedésről való gondolkodás egyáltalán előkerüljön a legkisebbek körében is, illetve, hogy kicsit sikerüljön kilépni a járvány teremtette stresszes helyzetből.


Ne csüggedjen, aki idén esetleg lemaradt a pályázatról, jövő szeptemberben ismét hasonlóan izgalmas nyereményeket ígérő felhívással készülünk és reméljük, hogy már személyesen adhatjuk majd át a díjakat! Érdemes lesz figyelni a kiírást, de addig is biztonságos közlekedést kívánunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!