bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes
Videós kárrendezés

Mindannyiunknak sok plusz terhet okoz, ha egy szolgáltatóval időpontot kell egyeztetni. Gondoljunk csak egy vízóra leolvasásra, vagy a gázszerelőre, aki csak egy előre, általa megadott időpontban tud kifáradni lakásunkra. A kárrendezés során mi most levesszük az Ön válláról ezt a terhet, időt és sok kellemetlenséget megspórolva Önnek!

Biztosítónk egy új, innovatív szolgáltatással igyekszik az ügyfelek megelégedésére szolgálni, megkönnyítve a kárfelvételi ügymenetet. Nem kell várni a kárszakértőre, nem szükséges szabadságot kivenni, hogy a kárfelvétel megtörténjen.

A KöBE Biztosítónál lakás károk esetén elérhető a videós kárfelvétel!Új szolgáltatásunk keretében egy Ön által megadott időpontban kárszakértőnk videokonferenciás kapcsolatot létesít Önnel, és ezen a csatornán navigálja Önt a keletkezett károk rögzítése érdekében. Amellett, hogy Önhöz igazítjuk a kárfelvétel idejét, az egész tevékenység nem vesz igénybe többet 15-20 percnél! További előny, hogy kollégánk szóban tudja Önt tájékoztatni a kárendezés további folyamatáról.

A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség másra, mint egy mobileszközre (iOS vagy Android alapú tablet, mobiltelefon), valamint egy gyors internet kapcsolatra (wifi, vagy mobil 3G/4G).

Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, kérjük, jelezze azt kollégáinknak a kárbejelentési folyamat során, illetve kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készségesen segítenek Önnek a +36 (1) 433-1180-as telefonszámon, illetve várják megkeresésüket elektronikus levélben ( ).

Bízunk benne, hogy elégedett lesz új, hatékony kárfelvételi eljárásunkkal, amellyel remélhetőleg időt és energiát takaríthatunk meg Önnek!