bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

Kihirdettük a rajzpályázat nyerteseit

( kiadva: 2020-11-23 )  

Idén már 9. alkalommal került megrendezésre a már hagyományosnak mondható rajzpályázat, mely a KöBE, az egyszervolt.hu és a traff.hu szervezésében valósult meg. A több mint 1000 beküldött rajz közül nem volt könnyű kiválasztani a nyerteseket, akik idén postai úton kapják meg az értékes nyereményeiket.


Nagy örömmel láttuk, hogy a világban zajló események nem szegték a kicsik kedvét: összesen több mint 1000 rajz érkezett az ovisoktól és alsósoktól, így a zsűri ez alkalommal sem volt könnyű helyzetben a díjazottak kiválasztásakor.

Az eddigi évektől eltérően idén a kialakult vírushelyzet miatt, illetve mindenki biztonsága érdekében a személyes díjátadó sajnos elmarad, így a díjazottak számára postai úton érkezik meg a nyereményük. A sportszerek, sportfelszerelések és játékok mellett – a médiatámogatók által biztosított – Traff Park és egyszervoltos társasjátékok és könyvek is gazdára találtak.

 

Az óvodás kategória dobogósai:

  1. Polyák Raul, 5 éves
  2. Pusztai Petra, 5 éves
  3. Simon Nemere Pál, 6 éves

A kisiskolás kategória dobogósai:

  1. Bán Boglárka Anna, 8 éves
  2. Tóth László, 8 éves
  3. Lubics Benedek, 10 éves

Traff óvodás különdíjas: Rybka Liliána, 5 éves

Traff iskolás különdíjas: Eszenyi Réka Kata, 8 éves

Egyszevolt.hu különdíjas: Artner Kristóf, 6 éves

KöBE óvodás különdíj: Székely Áron Kálmán, 6 éves  

KöBE iskolás különdíj: Knyur Eszter, 8 éves

A legtöbb alkotást a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola és a Pátyolgató Óvoda küldte be a pályázatra. Az ajándékcsomagokat az intézmények számára is postán juttatjuk el a napokban.

Ezúton köszönjük a résztvevőknek a sok munkát, lelkesedést és ötleteket, amellyel együtt elősegíthettük, hogy a közlekedésről való gondolkodás egyáltalán előkerüljön a legkisebbek körében is, illetve, hogy kicsit sikerüljön kilépni a járvány teremtette stresszes helyzetből.

Ne csüggedjen, aki idén esetleg lemaradt a pályázatról, jövő szeptemberben ismét hasonló figyelemfelkeltő és izgalmas nyereményeket ígérő felhívással készülünk! Érdemes lesz figyelni a kiírást, addig is biztonságos közlekedést kívánunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!