bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes


Több mint lakásbiztosítás - hasznos tippek a mindennapokra
A hétköznapokban olyan sok mindennel foglalkozunk, hogy érthetően már fel sem tűnik, mennyi mindenre kellene még odafigyelünk akár tudatosan, akár tudat alatt is.

Ahhoz, hogy minden simán menjen, és számos bosszúságtól megkímélhessük magunkat, nagyon hasznos néhány alapvető javaslatot követnünk.
Az alábbi rész rövid, tömör, gyakorlati tanácsokat tartalmaz a mindennapok biztonságának megőrzése érdekében.


Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 1.

Amennyiben konvektor vagy nyílt égésterű fűtőberendezés van a lakásban, akkor mindenképpen szükség van szénmonoxidjelzőre.Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 2.

A vízbekötésre használatos flexibilis csöveken észlelhető szivárgás leggyakoribb oka a kopás, a korrózió és a tömlőtörés.Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 3.

Az elektromos eszközök elhasználódott vezetékei jelentős tűzveszélyt jelentenek.Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 4.

A felmelegedett száírítógépben a kis mennyiségben jelenlévő szösz is tüzet okozhat.Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 5.

Az áramütések elkerülése érdekében legyen földelve minden elektromos készülék!Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 6.

A vagyontárgyaink egy részének, valamint a legfontosabb iratainknak védelmét jól segítik a tűz- és vízálló széfek.

Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 7.

A kályháktól és az egyéb fűtőberendezésektől tartsuk távol a gyúlékony tárgyakat!Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 8.

Figyeljünk arra, hogy a kiságy lécei 6 centiméternél kisebb távolságra legyenek egymástól!Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 9.

Legyen kéznél egy jól felszerelt elsősegély készlet!Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 10.

Kerüljük az ágyban történő dohányzást!Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 11.

A házszám legyen jól látható az utcáról, hogy vészhelyzetben a mentők, a tűzoltók könnyen megtalálják az ingatlant!Biztonságos mindennapok - Mini infók, maxi haszon 12.

A segélyhívó telefonszám (112) legyen benne valamennyi családtag telefonjában!