bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Sajtóközlemények

Újabb MagyarBrands-díj – immár 10. éve megszakítás nélkül

( kiadva: 2020-10-21 )  

A 2019-es év dupla sikere után, amikor is a KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület – nem először – elhozhatta a ’Kiváló Fogyasztói Márka’, valamint a ’Kiváló Munkáltatói Márka’ díjakat egyaránt, a 2020-as év sem maradt elismerés nélkül.


A sikersorozat ebben az évben egy különleges jubileummal folytatódott, ugyanis idén már 10. alkalommal díjazták a Biztosítót – megszakítás nélkül.
 

Ez az év eddig nem látott kihívásokat hozott magával, melyek természetesen rengeteg változást is jelentettek mindenki életében. A megmaradt állandóság egyik jelentős eleme az volt, hogy a MagyarBrands díjakat újra kiosztották, és a KöBE ismét átvehette az elismerést a „Kiváló Fogyasztói Márka”kategóriában.
 

A 2020-es MagyarBrands-díj még annál is többet jelent, mint elnyerni a megtisztelő, rangos kitüntetést, valamint megkapni egy gyönyörű üvegdíjat és a mellé járó oklevelet. Ez egy egyértelmű visszajelzés arról, hogy a KöBE továbbra is jó irányba halad. Jelzi, hogy még egy világjárvány idején is folyamatosan magas színvonalú szolgáltatással áll az Ügyfelek rendelkezésére.
 

A MagyarBrands 2009 óta értékeli azokat a magyar márkákat, amelyek a kiválóságukkal kiemelkednek a többiek közül. A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategória győzteseiről döntő zsűri olyan szakemberekből áll, akik évek óta vezető vállalatok élén végeznek kiemelkedő munkát, és akiknek tevékenységét megéri figyelemmel kísérni.
 

A legeredményesebb magyar márkák közötti verseny minden évben kiélezett harcot, komoly megmérettetést hoz. Ezért is jelent óriási megtiszteltetést és örömöt,  hogy a fogyasztói kutatások és a szakmai zsűri véleménye alapján a KöBE újra és újra, folyamatosan kiérdemli a „Kiváló Fogyasztói Márka” címet.