bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

Üzleti kategóriában díjazták a KöBE-t

( kiadva: 2023-04-13 )  

2023-ban immáron 6. alkalommal ítélték oda a KöBE részére a megtisztelő ’Business Superbrands’ díjat.


A világ 90 országában jelenlévő Business Superbrands-program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan sikeres magyarországi márkák kaphatják meg a védjegyet, amelyek vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak üzleti kapcsolatban.

Az elismerésről nem pályázatok alapján döntenek, így különösen megtisztelő, hogy egy többlépcsős, pénzügyi és szakmai szempontokat figyelembe vevő előszűrést követően a marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság ismét érdemesnek találta a KöBE-t a díjra.

A Bizottság a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát vizsgálva választja ki a nyerteseket – büszkeség számunkra azon szűk körhöz tartozni, akiket végül az elismeréssel illetnek.

Üzleti és lakossági ügyfeleink a bizonytalan gazdasági helyzetben még inkább biztos alapokon működő együttműködéseket keresnek: a KöBE az elmúlt évben ismételten üzleti és fogyasztói kategóriában is elismertté vált, mely azt mutatja, hogy a Biztosító továbbra is ezen megbízható partnerek közé tartozik.