bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

Üzleti kategóriában is díjazták a KÖBE-t

( kiadva: 2022-05-20 )  

2022-ben immáron 5. alkalommal ítélték oda a KÖBE részére a megtisztelő ’Business Superbrands’ díjat.


Idén tizenötödik alkalommal ült össze a 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a KÖBE-t érdemesnek találta a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére.

A díj elnyerése azért is különösen megtisztelő, mert a jelölés a legszigorúbb szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság dönt.

A világ 90 országában jelenlévő Business Superbrands-program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan sikeres magyarországi márkák kaphatják meg a védjegyet, amelyek vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak üzleti kapcsolatban.

Nagy büszkeség számunkra, hogy mind a fogyasztói – hiszen a MagyarBrands-program keretein belül a ’Kiváló Fogyasztói Márka’ díjat már 11-szeresen nyertük el –, mind az üzleti kategóriában elismerik a KÖBE-t.
Ez még nagyobb eredmény annak fényében, hogy ezen sikerek egy részét a járvány és a gazdasági helyzet okozta bizonytalanság közepette értük el.

Az elismerések sokkal többet jelentenek puszta díjaknál és okleveleknél. Azt mutatják, hogy a bizalom a fogyasztók és az üzleti partnerek részéről is erős a KÖBE iránt. Ezzel nem csak a mi, de általánosságban véve az egyesületek megítélése is még tovább javul.

Az újabb elismerés is bizonyítja, hogy a KÖBE munkatársai a nehezebb időkben is magas színvonalon, nagy odaadással végzik munkájukat.