bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

A KÖBE elnyerte a Családbarát Munkahely tanúsítványt

( kiadva: 2022-09-12 )  

A KöBE kiérdemelte a Családbarát Magyarország Központ által kiadott Családbarát Munkahely tanúsítványt.


A védjegyet azon cégek kaphatják meg, melyek a munkáltató és a munkavállaló szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatják a családtervezést, valamint figyelembe veszik a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.

Egy alapos és szigorú helyszíni audit során egyértelműen megállapítást nyert az előzetesen megjelölt intézkedések megléte.

A KöBE-nél számos család- és munkavállalóbarát intézkedés került bevezetésre az évek során, mint például egészségvédelem (konditerem, gyümölcsnap, egészségügyi szűrés), cafetéria, ingyenes parkolási- és elektromosautó töltésének lehetősége, rendezvények és közösségépítő események, munkavállalói igényfelmérés. Természetesen a jövőben is az a célunk, hogy ezen intézkedések sorát tovább bővítsük.


A KöBE Vezetősége számára fontos a munkavállalók jólléte és elégedettsége, így megtisztelő, hogy a 2018 óta minden évben elnyert MagyarBrands ’Kiváló Munkáltatói Márka’ cím mellett már a Családbarát Munkahely tanúsítványt is magunkénak tudhatjuk.