bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes

Hírek

KöBE x Corvinus VFK ötletverseny

( kiadva: 2022-12-13 )  

A KöBE és a Corvinus Egyetem Vállalkozásfejlesztés Klub ötletversenyt hirdetett alap-, mester- és osztatlan mesterszakos diákok között, melynek döntője 2022. november 24-én a KöBE Márványtermében került megrendezésre.


A biztosítási szektor egésze egyre nagyobb hangsúlyt helyez a fiatalok bevonzására, illetve a biztosítási szakma diákokkal való megismertetésére. Ezen törekvések mentén a KöBE is keresi azokat megoldásokat, melyek segíthetnek közelebb hozni a fiatalokat a biztosítási szakmához.

Az Egyesület és a Corvinus Egyetem között évek óta tartó együttműködés legutóbbi állomása volt az első alkalommal megrendezésre kerülő kétfordulós verseny, melyre 3-4 fős csapatok jelentkezését vártuk.

Számos, igazán kiváló és minőségi anyagot kaptunk a versenyzőktől, melyek elbírálása után végül három csapat jutott be a helyszíni döntőbe, ahol a napot egy szakmai előadással nyitottuk, majd a KöBE és a VFK részéről mentorok segítették a csapatok munkáját a kellő szakmai háttér megléte érdekében.

A zsűri számára (melynek tagjai szintén a KöBE és a Corvinus részéről érkeztek) az egyik legfontosabb szempont a megvalósíthatóság és tanácsadói megközelítés alkalmazása volt.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben a három igazán színvonalas prezentáció után, ám végül meghatározták a végső sorrendet:

I. helyezett: Tanácstalanok Tanácsadó Társasága - Budapesti Corvinus Egyetem

II. helyezett: DreamTeam - Budapesti Corvinus Egyetem

III. helyezett: DEconomy Consultancy Csapat - Debreceni Egyetem

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek!