bizalom, kölcsönösség, KÖBE
KöBE
KöBE
Magyar English Deutsch Français
Akadálymentes


Ügyfeleink mondták


Megérdemelt Superbrands díj

„A kárrendezés mintaszerű volt, gratulálok Önöknek, rászolgálnak a Superbrands minősítésre!

Igazi társként működtek a bajban.”

Professzionális, korrekt ügyintézés

„Szeretném Önöknek megköszönni a tárgybani káreset rendezése során tanúsított professzionális, de egyúttal rugalmas és rendkívül korrekt magatartásukat, illetve ügyintézésüket, amit széles körben terjeszteni, illetve ismertetni fogok.”

Gyors ügyintézés

„Köszönöm a gyors ügyintézést.”

Mintaszerű kárrendezés

„Köszönjük: ilyen gyors, kulturált kárrendezést a többi biztosító is követhetné a példájukat. Minden elismerésem, még egyszer köszönjük.”

A KÖBE a biztosítókkal szembeni bizalmat pozitív irányba erősíti

„Ezennel szeretném megköszönni és mérhetetlen hálámat kifejezni a példa nélküli gyors,

korrekt és ügyfélbarát elbírálásért és ügyintézésért. Az Önök magatartása példaértékű, és úgy gondolom, hogy ez nem csak a KÖBE hírnevét öregbíti, hanem általában a biztosítókkal szembeni bizalmat pozitív irányba erősíti. Köszönöm.”

Elismeréssel az ügyintézők munkájáról

„Köszönöm szépen a segítséget az ügyintézéssel kapcsolatban. Munkájukat elismerem és dicsérem.”

Örül, amiért a KÖBE tagja lehet

„Köszönettel fogadtam levelüket és a pozitív bírálatukat! Az ismerőseim mindig csak panaszodnak saját biztosítójukra, ha valami káresemény történik, és nem térítenek. Emiatt örömömre szolgál, hogy én egy olyan biztosító tagja vagyok, mint a Köbe, ahol figyelembe veszik az ügyfél kissé nehézkes helyzetét, nem fordítanak hátat az embernek (még ha üzletpolitikai célzattal is) és ezt rugalmasan kezelik. Még egyszer köszönöm az együttműködésüket!”

Gyors kárrendezés

„A kárkifizetés dokumentumait és a kárösszeget megkaptuk. Köszönjük a gyors kárrendezést. További jó munkát kívánunk.”

Segítőkész ügyintézés

„Köszönjük a gyors és korrekt segítséget! Jó érzés volt tapasztalni a segítőkészséget ügyünk rendezés során. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!”

Bőséges kárösszeg, boldog gazdi és kutyus

„Köszönöm az intézkedést... már elvesztettem minden reményemet. Ebből az összegből úgy látom, kifogástanul ki tudom javítani és biztonságossá tudom tenni újra ezt a benzintemetőt, és a kutyám sem fog kiesni... a szeme pedig, ami megsérült a karambolban, úgy néz ki, rendbe jött :) Ő is üdvözli önt... További kellemes ügyintézést!”

Készséges, gyors problémamegoldás

„Köszönöm segítségüket a probléma megoldásában! Örömmel vettem a hírt, hogy a mai napon délben már fel is tudtam venni az összeget! Külön köszönöm az ügyintézőnek, aki készségesen és rugalmasan, hamar megoldotta a felvetődött problémát!”

Gördülékeny és méltányos intézkedés

„Megkaptam az átutalt kárösszeget. Nagyon szépen köszönöm a gyors és méltányos intézkedését.

További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok.”

A szakszerű ügyintézés öregbítette a KÖBE jó hírét

„Mellékelt levelében foglalt dokumentumokat és az utalás összegét megkaptam. Szeretném megköszönni ezt a rendkívül gyors, pontos, szakszerű ügyintézést. Példaértékű, öregbíti a KÖBE jó hírét. Köszönöm.”

A KÖBE-t örömmel ajánlják az ismerősöknek is

„Több biztosítónál voltam már eddig, de mondhatom, hogy ilyen korrekt ügyintézéssel még sehol máshol nem találkoztam! (…) Én Önöket már a kár bekövetkezte előtt is ajánlottam ismerőseimnek, és természetesen ezek után is fogom! (…) Azóta már több ismerősöm is szerződést bontott a régi biztosítójánál és inkább Önökkel szerződik. Még egyszer, nagyon köszönöm a segítségüket!”

Gyors kárfelmérés

„Káreseményemmel kapcsolatosan köszönöm a gyors kárfelmérést, a nem bőkezű, de elfogadható kárbecslést. Köszönöm továbbá a kárkifizetéssel kapcsolatos gyors ügyintézést.”

Korrekt biztosító

„Korrekt, gyors ügyintézés és reális árak. Gratulálok a csapatnak.”

Jó ár/érték arány, gyors ügyintézés

„Jó ár/érték arányú biztosítást kerestünk, ez tökéletesen megfelelt. Telefonon elérhető volt a biztosító, felajánlották a visszahívás lehetőségét és megbeszéltük a felmerülő problémát és annak megoldási lehetőségét. Hazaérkezés után is azonnal felvették velünk a kapcsolatot, elküldték a kár bejelentő lapot, majd annak visszaküldése után hamarosan rendezték is a felmerült költségeket.”

Udvarias ügyintézők, gyors segítség

„Udvariasak és segítőkészek voltak az ügyintézők. Bécs után állt le a generátor, és két lehetőséget is ajánlottak: visszaszállítani az autót Magyarországra, vagy Bécsbe egy műhelybe (itt szállásra és továbbutazásra is lett volna keret, de az első variációt választottuk). Kb. 1 óra telt el, mire ezt a két lehetőséget megkaptuk. Ezután 1,5 óra múlva már ott is volt az autómentő. Elégedett vagyok az ügyintézéssel, köszönöm!”